طراحی سایت شرکتی 

پیشرفت تکنولوژی راه‌های جدیدی برای کسب درآمد شرکت‌ها معرفی کرده است که افراد زیادی از این روش‌ها بهره برده و درآمد کلانی به دست آوردند. آشنایی با چگونگی کار در فضای مجازی می‌تواند در پیشرفت یک شرکت بسیار موثر باشد. در حال حاضر روش‌های مختلفی برای طراحی یک سایت شرکتی وجود دارد که انتخاب آن به سلیقه فرد بستگی دارد. اگر شما نیز می‌خواهید برای رونق کسب و کار خود یک وبسایت جذاب داشته باشید، باید اطلاعاتتان را در این زمینه بالا ببرید. شما در این مطلب با طراحی سایت شرکتی و نکات مربوط به آن بیشتر آشنا می‌شوید.

طراحی سایت شرکتی

طراحی سایت شرکتی

کسب و کارهای مختلفی که به صورت فیزیکی در حال فعالیت هستند، این ممکن برایشان فراهم شده تا با ایجاد یک وبسایت به صورت آنلاین نیز مشغول باشند. با ایجاد این فضا هر کسب و کاری می‌تواند بیش از پیش شناخته شود و به درآمد بیشتری برسد. همه می‌دانیم که قشر عظیمی از مردم در فضای مجازی به دنبال رفع نیازهای خود اعم از خرید کالا، ارائه خدمات و … هستند و همین مسئله باعث شده تا شرکت‌هایی که در وب شناخته شده‌اند، محبوب‌تر گردند.

هر فردی قبل از اینکه به دنبال یک شرکت در فضای فیزیکی بگردد، در بستر اینترنت جستجویی را انجام می‌دهند تا به آسانی به خواست خود برسد. با طراحی سایت شرکتی شما نیز می‌توانید یک تصویر عالی در ذهن مخاطبان خود ثبت کنید تا از کالا یا خدمات شما در مواقع نیاز بهره مند شوند. شاید گمان می‌کنید که ایجاد این آدرس برایتان کار دشواری باشد، اما حقیقت این است که با به کار گرفتن یک گروه متخصص، این کار به آسانی انجام می‌شود. آروند در خدمت شماست تا کسب و کار خود را به شیوه‌های نوین توسعه دهید.

logoo Final 011 اهمیت طراحی سایت شرکتی

کاملا بدیهی است که در این قرن، رسانه‌ها برندها را می‌سازند و محبوبیت و مطلوبیت یک برند را در ذهن افراد جامعه ارتقا می‌دهند. بنابراین یکی از مهم‌ترین ابزار کسب و کار در دنیای امروز، وب سایت شرکت است. اگر توجه داشته باشید تمام برندهای برتر یک سایت قوی در فضای مجازی دارند که مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده‌اند. در سراسر دنیا تمام شرکت‌های بزرگ در فضا مجازی فعالیت گسترده‌ای دارند.

اینک یک کسب و کار کوچک نیز می‌تواند برای توسعه خود، گام‌های جدیدی بردارد. طراحی سایت در اصفهان یک ایده بسیار فوق العاده است که اگر با اصول درست ایجاد شود، می‌تواند در زمان کوتاه بازده بسیار بالایی داشته باشد. اگر شما نیز در این فکر هستید که چند قدم از رقیبان تجاری خود پیش بیافتید و در بازار به عنوان یک برند معتبر شناخته شوید، زمان را از دست ندهید و با آروند همکاری خود را شروع کنید.

مراحل طراحی وبسایت شرکتی

برای راه اندازی یک سایت نباید عجله داشته باشید و باید با مشورت گرفتن از افراد متخصص تمام کارهای خود را گام به گام به صورت اصولی پیش ببرید. بهتر است شما به عنوان موسس یک صفحه مورد اطمینان مشتریان از مراحل طراحی آن مطلع باشید تا بتوانید تصمیم صحیحی در موارد مختلف داشته باشید. در ادامه به بررسی این مراحل می‌پردازیم تا شما اطلاعات جامعی در این رابطه داشته باشید.

strategy1

تعیین راهبرد

نقشه راهبردی در پاسخ به نیاز مشتری

cms1

سیستم مدیریت محتوا

مثل وردپرس، جوملا و دی ان ان…

HOST1

انتخاب هاست 

انتخاب میزبان مناسب سایت

theme1

انتخاب قالب

انتخاب قالب‌ها و افزونه‌ها

seo1

بهینه سازی

صعود به نتایج اول گوگل

1. تعیین راهبرد

اولین مرحله در طراحی سایت شرکتی، درک صحیح بازار، مشتریان و … است. در این مرحله شما باید به چند سوال اساسی پاسخ دهید. دلیل این که افراد به سایت شما مراجعه می‌کنند چیست؟ آیا شرکت شما توانایی رفع نیازهای مشتریان را به طور کامل در حوزه تخصص خود دارد؟ سوالاتی از این قبیل که اگر به همه این سوالات پاسخ مثبتی دادید، باید گام بعدی را بردارید.

نیاز به یک نقشه راهبردی در پاسخ به نیاز مشتریان برای طراحی سایت از ضروریات است. در این برنامه باید شما تمام جزئیات فعالیت خود و چگونگی پاسخ به نیاز مشتریان را پیش بکشید. در اصطلاح به این کار وایرفرمینگ گفته می‌شود که به معنای استخوان‌بندی سایت است. با این کار هدف نهایی سایت نیز مشخص می‌شود.

2. انتخاب یک سیستم مدیریت محتوا

در گام بعدی شما باید سیستم مدیریت محتوای سایت خود را انتخاب کنید. نرم افزارهای زیادی در این زمینه وجود دارند که شما می‌توانید به صورت رایگان از آنها استفاده نمایید. در این زمینه وردپرس، جوملا و دی ان ان بیش از بقیه نرم‌افزارها مورد تایید ایرانیان است. اکثر سایت‌های فروشگاهی و شرکتی از سیتم وردپرس بهره برده‌اند و دلایل زیادی بر این انتخاب وجود دارد.

خوشبختانه خرید و فروش آنلاین در کشور بسیار جا افتاده و آحاد مردم به این شیوه اعتماد کرده‌اند. با بررسی گزینه‌های مختلف شما برای شروع کار بهتر است وردپرس را انتخاب کنید تا هم از نظر هزینه و هم از نظر امکانات مختلف دستتان باز باشد.

3. انتخاب هاست (میزبان سایت)

در این زمینه نیز دست شما باز است و می‌توانید هاست مورد نیاز خود را انتخاب کنید که ملزم به پرداخت هزینه هستید. بسیاری از افراد برای شروع کار از هاست‌های ارزان‌تر استفاده می‌کنند تا پس از نتیجه گرفتن اقدام به خرید موارد قدرتمند کنند. شما می‌توانید در همان ابتدا هاست قدرتمندی انتخاب نمایید.

بهتر است این کارها را به یک شرکت کاربلد بسپارید تا شما به کسب و کار خود برسید و شرکت مربوطه کارهای راه‌اندازی سایت را انجام دهند. بدون شک این مراجع بهترین راهنمایی را برای شما خواهند داشت تا شما با کمترین هزینه به بهترین نتیجه برسید.

4. قالب‎‌ها

پس از اینکه مراحل قبلی را پشت سر گذاشتید، نوبت به انتخاب قالب‌ها و افزونه‌ها می‌رسد که در سیستم وردپرس و جوملا شما با بیش از هزار نوع آشنا می‌شوید. برای زیباتر کردن ظاهر سایت و همچنین بالا بردن کیفیت آن می‌توانید از قالب‌های مختلف استفاده کنید.

5. بهینه سازی

برخی از افراد گمان می‌کنند که با باز کردن یک  سایت، همه چیز به صورت اتوماتیک جلو خواهد رفت، اما حقیقت چیز دیگری است. اگر شما نیز علاقه مند هستید تا صفحه شما در نتایج گوگل در صفحات اول نمایش داده شود، باید تلاش خود را چندین برابر کنید. رقابت در این فضا میلی متری است و شاید چند اشتباه کوچک سایت شما را ماه‌ها صفحه رقیبان از شما جلو بیافتد.

برای بهینه سازی سایت نیاز دارید که از افراد متخصص حوزه سئو استفاده کنید. خوشبختانه در این زمینه در کشور فعالیت گسترده‌ای وجود دارد و گروه‌های مختلفی راه اندازی شده‌اند. شما باید سایت خود را از هر نظر به خصوص سئو بهینه کنید تا به نتایج مورد نظر خود دست یابید. با آروند همه چیز ممکن است و شما می‌توانید به رویاهای کسب و کار خود برسید. برای طراحی سایت شرکتی با ما در ارتباط باشید.

online

رقابت در فضای آنلاین

برند سازی مجموعه

shop

ثبت سفارش آنلایـــن

امکان فروش راحت

طراحی سایت شرکتی

user

جذب هدفمند مخاطبان

افزایش درآمد

order

معرفی محصولات و خدمات

شناخته شدن میان رقبا

انتخاب شرکت معتبر طراحی سایت در اصفهان

با توجه به مطالبی که در بالا به آنها اشاره شد، شما برای طراحی سایت خود باید با یک شرکت معتبر در ارتباط باشید. اگر شما با یک شرکت نامعتبر قرارداد بسته‌اید و از کیفیت کار آن ناراضی هستید، نگران نباشید. به راحتی می‌توانید با پشتیبانی گرفتن از شرکت‌های معتبر این مشکل را کنار بزنید.

آروند یکی از شرکت‌های معتبر است که شما می‌توانید با مسئولین آن در ارتباط باشید تا بهترین راهکارها را به شما نشان دهند. برای طراحی سایت شرکتی در اصفهان و یا پشتیبانی گرفتن می‌توانید روی آروند حساب باز کنید تا با ایده‌های نو کارهای شما را به بهترین نحو ممکن انجام دهد.

جمع بندی

در دنیای امروز اکثر کسب و کارهایی که به صورت فیزیکی فعالیت دارند، برای رونق کسب و کار خود سایتی را در فضای مجازی راه اندازی می‌کنند. همه به این نتیجه رسیده‌اند که رسانه‌ها در معرفی برندها نقش اساسی دارند و نمی‌توان از اهمیت آن چشم پوشی کرد. در این مطلب شما با طراحی سایت شرکتی و جزئیات آن آشنا شدید. برای اینکه بهترین نتیجه را از راه اندازی سایت تجربه کنید، بهتر است با یک شرکت معتبر در ارتباط باشید. آروند در ارائه خدماتی نظیر طراحی سایت، بهینه سازی سئو سایت در اصفهان و … توانسته رضایت مشتریان را جلب کند و شما نیز می‌توانید با این مجموعه همکاری داشته باشید.

امکانات طراحی سایت شرکتی چیست؟

ما در آروند با ارائه مشاوره های تخصصی آماده هستیم تا یک سایت شرکتی با بهترین امکانات برای شما اجرا کنیم

ما چه کاری انجام میدهیم؟

ما یک آژانس دیجیتال مارکتینگ با محوریت طراحی سایت در اصفهان هستیم. همواره تلاش کرده‌ایم که تا تمام آنچه مشتریان ما برای رسیدن به موفقیت نیاز دارند را ریزبینانه بررسی و تحلیل کنیم تا بهترین مسیر را پیش روی آنها بگذاریم. در تمام فرایند طراحی سایت در کنار شما هستیم .

سوالات متداول

برای طراحی سایت شرکتی به چه پارامترهایی باید توجه داشت؟

ابتدا باید بررسی کنید که شرکت شما توانایی لازم برای ارائه خدمات به مشتریان را به طور کامل دارد. پس از آن بهتر است یک شرکت معتبر انتخاب کنید تا کارهای لازم را به آن بسپارید تا طراحی و بهینه سازی سایت را انجام دهد.

آیا طراحی سایت شرکتی در افزایش درآمد تاثیر دارد؟

بسیاری از برندهای معروف در کشور بیشتر مشتریان خود را از طریق وب پیدا کرده‌اند و در این فضا به شهرت رسیده‌اند. با افزایش مشتریان و عبور از مرزها به مراتب درآمد شرکت نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

قیمت طراحی سایت شرکتی چقدر است؟

میزان این هزینه به نوع کسب و کار، لیست امکانات و ... بستگی دارد و نمی توان یک قیمت مشخص اعلام کرد.

دیدگاهتان را بنویسید